Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 656g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 66g194kcal5.7g34.1g1.6g9.1g
Puolukka 88g34kcal0.4g6g0.4g2.3g
Canderel makeutusjauhe4.4g17kcal0.1g4.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1627g489kcal12.4g88.4g4g22.8g
Valittu annoskoko814g245kcal6.2g44.2g2g11.4g
Annoskoko puolitettuna407g122kcal3.1g22.1g1g5.7g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.4g0.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93315