Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g800g5840kcal8g8g640g0g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Muna, annos 60g720g631kcal54.4g6g43.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 780g2676kcal79.5g546g9.4g27.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g30g120kcal0g29.7g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 3200g1139kcal5.1g227.5g2.9g64g
Voi, 1 tl, 5 g240g1752kcal2.4g2.4g192g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 480g1430kcal89.1g12g115.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g1200g4800kcal0g1200g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16260g42295kcal477g5421.8g2006.2g182.6g
Valittu annoskoko8130g21148kcal238.5g2710.9g1003.1g91.3g
Annoskoko puolitettuna4065g10574kcal119.3g1355.5g501.6g45.7g
Arvot/100g100g260kcal2.9g33.3g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311107