Kaalikääryleet

Keitä riisit kypsäksi(lihaliemikuutio vedessä)
kuullota sipuli pannussa (vähän voita)
sekoita jauheliha, kanamunat, mausteet, kerma,
sipuli, riisi löysäksi taikinaksi.

Keitä kaali kevyesti suolatussa vedessä.

Irrota lehdet sitä mukaan kun irtoavat hyvin.

POista kovat kannat.

Laita täytettä lehdelle n.0,5 dl ja kääri rullalle.

Laita kääryleet vuokaan sauma puoli alaspäin ja voitele voilla.

Laita kaalin keitinlientä lisäksi jos kääryleet näyttävät paiston aikana kuivilta.

Paista 175 astetta 40min ja käännä kääryleet.

Paista vielä 20 min ja vielä 20 min foliolla peitetttynä.

Nam, nam. sitten vaan herkuttelemaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Nuusku0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, annos 100g4044g971kcal48.5g165.8g8.1g44.5g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1348g1862kcal252.8g0g94.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi49g138kcal4.4g3.5g11.4g0g
Pitkäjyväinen tumma riisi keittämätön (Pirkka), annos 85g449g1663kcal39.1g341.5g16.6g18g
Vesi, vesijohtovesi 899g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 4.5g13kcal0.5g1.9g0.1g1.2g
Purjosipuli, annos 20g90g17kcal1.6g2.2g0.2g1.9g
Kanamuna, paistettu (pirkka)4.5g10kcal0.6g0g0.8g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g90g58kcal3.1g0.2g22.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)899g1438kcal24.3g24.3g134.8g0g
Suola, annos 3g34g0kcal0g0g0g0g
Voi 225g1630kcal2.7g0.9g182.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16272g15597kcal755.2g1080.6g943.2g131.2g
Valittu annoskoko8136g7799kcal377.6g540.3g471.6g65.6g
Annoskoko puolitettuna4068g3899kcal188.8g270.2g235.8g32.8g
Arvot/100g100g96kcal4.6g6.6g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106199