Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1800g631kcal83.2g35.1g5.4g45g
Pinaattipakaste 150g900g126kcal17.1g3.6g4.5g11.7g
Rypsiöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1200g1597kcal101.3g211.2g24g60g
Juustokumina jeera (), annos 6g30g106kcal5.3g13.3g6.7g3.1g
Sipuli kuivattu 18g49kcal1.9g6.3g0.3g6.3g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)840g1974kcal168g4.2g142.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g900g3366kcal117.9g639g52.2g54g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16272g16228kcal989.4g1825.4g531.8g360.2g
Valittu annoskoko8136g8114kcal494.7g912.7g265.9g180.1g
Annoskoko puolitettuna4068g4057kcal247.4g456.4g133g90.1g
Arvot/100g100g100kcal6.1g11.2g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148