Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g3002g1801kcal45g390.3g3g27g
Sipuli (kuorittu)721g195kcal9.4g34.6g1.4g12.2g
Naudanpaisti 2402g2665kcal520g0g62.4g0g
Kasvisliemikuutio 66g201kcal6.3g8.9g15.5g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 1801g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 84g743kcal0g0g84.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g30g51kcal2.4g9.6g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g30g0.9kcal0g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16272g11315kcal1166.2g887.4g333.8g80.6g
Valittu annoskoko8136g5657kcal583.1g443.7g166.9g40.3g
Annoskoko puolitettuna4068g2829kcal291.6g221.9g83.5g20.2g
Arvot/100g100g70kcal7.2g5.5g2.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268393