Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g240g1754kcal2.4g2.4g192.3g0g
Valkokaali keräkaali 4006g1112kcal47.7g162.6g8g84.1g
Jauheliha, sika-nauta 3204g7096kcal560.8g0g544.7g0g
Sipuli (kuorittu)441g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g240g230kcal2.6g43.7g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)4.8g18kcal0.1g4.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16272g20659kcal1238.6g468.6g1491.8g183.2g
Valittu annoskoko8136g10330kcal619.3g234.3g745.9g91.6g
Annoskoko puolitettuna4068g5165kcal309.7g117.2g373g45.8g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.9g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314326