Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5401g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 40g121kcal3.8g5.3g9.3g0.6g
Kaali, valkokaali360g76kcal4.3g12.2g0.7g7.6g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Parsakaali pakaste Rainbow1080g216kcal32.4g21.6g0g27g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g540g1637kcal129.6g262g5.9g62.1g
Flora ruokakerma 15%252g378kcal5g6.3g37.8g0g
Rypsiöljy 72g637kcal0g0g72g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g13g13kcal1g2.1g0.1g0.3g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g18g13kcal0.6g0.6g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16272g6374kcal362.8g654.8g254.4g207.4g
Valittu annoskoko8136g3187kcal181.4g327.4g127.2g103.7g
Annoskoko puolitettuna4068g1594kcal90.7g163.7g63.6g51.9g
Arvot/100g100g39kcal2.2g4g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376798