Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 3596g7322kcal643.7g0g532.2g0g
Linssi, punainen, Go Green1798g5844kcal431.5g881g18g215.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g1753g491kcal10.5g104.3g3.5g43.8g
Sipuli (kuorittu)899g243kcal11.7g43.2g1.8g15.3g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)90g234kcal11.7g10.8g16.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16272g28265kcal2218.2g2078.6g1143.4g550.6g
Valittu annoskoko8136g14133kcal1109.1g1039.3g571.7g275.3g
Annoskoko puolitettuna4068g7066kcal554.6g519.7g285.9g137.7g
Arvot/100g100g174kcal13.6g12.8g7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=427122