TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 120g1062kcal0g0g120.1g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g2402g3242kcal528.4g0g120.1g0g
Tomaattimurska 2402g706kcal13.4g127.3g4.8g45.6g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Paprika, punainen901g232kcal8.1g41.4g3.6g18g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1051g796kcal19.6g162g2.1g10.5g
Paprikajauhe 60g193kcal8.9g11g7.8g22.5g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g600g420kcal46.8g52.8g1.8g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16272g13627kcal1266g846.6g523g216g
Valittu annoskoko8136g6813kcal633g423.3g261.5g108g
Annoskoko puolitettuna4068g3407kcal316.5g211.7g130.8g54g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447755