Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty5085g7119kcal262.4g1421.8g34.6g172.9g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g848g763kcal6.8g161g9.3g0g
Paprikasalaatti, Pirkka848g246kcal8.5g55.1g0g0g
Tonnikala öljyssä 593g1126kcal160.9g0g53.4g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g763g610kcal19.8g30.5g45.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16272g19727kcal916.8g3336.8g286.2g345.8g
Valittu annoskoko8136g9864kcal458.4g1668.4g143.1g172.9g
Annoskoko puolitettuna4068g4932kcal229.2g834.2g71.6g86.5g
Arvot/100g100g121kcal5.6g20.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465340