Possunliha laatikko

1300 g perunaa
650 g possunlihaa
300 g porkkanaa
120 g sipulia
valkosipuli jauhetta maun mukaan
n 15-20 maustepippuria
1 lihaliemikuutio tai 3 tl lihaliemijauhetta
5 dl vettä
n 3 tl suolaa

Perunat ja porkkanat kuoritaan (1300+300 g kuorittuna).

Possunliha paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi.

Sipuli paloitellaan myös.

Vuorotellen laatikkoon aineksia (lihaa alimmaksi ja päällimmäisemmäksi.

Maustetaan ja paistetaan mielellään leivinuunissa, mutta jos sitä ei ole 250 C n. 1,5h

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (vanha, kuorittu)366g301kcal6.6g64.4g0.4g3.7g
Porkkana 85g28kcal0.5g4.7g0.2g2.2g
Sianliha keskiarvo 183g400kcal33.5g0g29.8g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 2g5.8kcal0.2g0.3g0.4g0g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1629g1488kcal82.4g142g61.8g13g
Valittu annoskoko815g744kcal41.2g71g30.9g6.5g
Annoskoko puolitettuna407g372kcal20.6g35.5g15.5g3.3g
Arvot/100g100g91kcal5.1g8.7g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77129