Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras600g2100kcal81g393.6g17.4g36g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3000g4980kcal570g0g300g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g33g300kcal0g0g33.3g0g
Sipuli (kuorittu)440g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Kananmuna kuoreton 967g1379kcal120.8g2.9g99.1g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g2500g625kcal82.5g72.5g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g600g168kcal6.6g28.8g2.4g18g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16280g19341kcal1733.2g1037.8g906.2g123g
Valittu annoskoko8140g9671kcal866.6g518.9g453.1g61.5g
Annoskoko puolitettuna4070g4835kcal433.3g259.5g226.6g30.8g
Arvot/100g100g119kcal10.6g6.4g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401042