DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 44g13kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Valkokaali keräkaali 488g135kcal5.8g19.8g1g10.2g
Voi vähäsuolainen 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Siirappi 14g42kcal0g10.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha234g389kcal44.5g0g23.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 31g103kcal0.6g0.9g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1630g1428kcal103g66g78g21.8g
Valittu annoskoko815g714kcal51.5g33g39g10.9g
Annoskoko puolitettuna408g357kcal25.8g16.5g19.5g5.5g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281464