Omena-Kaura paistos

Kuori omenat ja leikkaa aika ohuiksi lohkoiksi.

Pane lohkot voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle kanelia sekä vähän sokeria, varsinkin jos omenat ovat happoisia.

Sulata voi ja sekoita siihen sokeri ja kauraryynit ja kanelia.

Levitä seos omenalohkojen päälle.

Laita uuniin 225 kunnes omenat on pehmeitä ja kuorrutus kauniin ruskea.

Lisänä voit tarjota vaniljakastiketta tai jäätelöä.

Laitin itse näin: uuni 200 kiertoilma 10 min. Uuni pois päältä, annoin paistoksen muhia jälkilämmössä vielä 10 min. Omenat oli kypsiä ja kaurajuttu ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g625g212kcal1.2g44.3g1.9g11.2g
Voi, normaalisuolainen (Valio)63g450kcal0.5g0.5g50g0g
Sokeri 53g216kcal0g53g0g0g
Kaurahiutale 75g280kcal10.9g42.7g5.5g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1630g2316kcal25.2g281g114.8g37.4g
Valittu annoskoko815g1158kcal12.6g140.5g57.4g18.7g
Annoskoko puolitettuna408g579kcal6.3g70.3g28.7g9.4g
Arvot/100g100g142kcal1.5g17.2g7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320408