Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g208g281kcal35.4g1g15g0g
Voi, 1 tl, 5 g19g137kcal0.2g0.2g15g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g88g306kcal6.2g70g0.6g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)4.6g13kcal0.4g0.8g0.9g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow83g67kcal3.5g10.8g0.7g2.6g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g83g283kcal1.7g2.5g29.2g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g10g2.6kcal0g0.9g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g4.2g14kcal0.4g2.1g0.4g0.4g
Ruokasuola jodioitu 2.1g0.1kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1630g2208kcal95.6g177g123.6g6.2g
Valittu annoskoko815g1104kcal47.8g88.5g61.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna408g552kcal23.9g44.3g30.9g1.6g
Arvot/100g100g135kcal5.9g10.9g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=457524