Tomaattinen katkarapukeitto

Kiehauta vesi.

Lisää kalaliemikuutio.

Lisää vihannekset ja paseerattu tomaatti.

Lisää tilli ja suolaa mielen mukaan.

Keitä kasvisten ohjeen mukaan.

Lisää katkaravut lopuksi ja kiehauta hetki ettei katkikset sitkisty.

Todella nopea, jos tekee suoraan pakastevihanneksista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 466 grammaa

Keranele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka44g12kcal0.8g1.8g0.1g1g
Katkarapu 88g60kcal12.6g0g1g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g109g45kcal1.5g8.9g0.3g0g
Vesi437g0kcal0g0g0g0g
Passata di pomodoro, paseerattu tomaatti, lidl (Campo largo), annos 250g131g33kcal2.1g5.5g0.3g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g4.4g10kcal0.7g0.7g0.4g0g
Tilli, tuore 2.2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1631g319kcal35.6g33.8g4.2g2g
Valittu annoskoko816g160kcal17.8g16.9g2.1g1g
Annoskoko puolitettuna408g80kcal8.9g8.5g1.1g0.5g
Arvot/100g100g20kcal2.2g2.1g0.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207167