Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 12g105kcal0g0g11.8g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)350g88kcal3.5g19.3g0g4.9g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Basilika, kuivattu 1.3g3.3kcal0.2g0.3g0.1g0.5g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.3g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 175g293kcal48.6g0g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1631g1060kcal109g52.8g46.2g15g
Valittu annoskoko815g530kcal54.5g26.4g23.1g7.5g
Annoskoko puolitettuna408g265kcal27.3g13.2g11.6g3.8g
Arvot/100g100g65kcal6.7g3.2g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298802