Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 501g405kcal7.9g84.3g0.3g15g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl100g85kcal1.4g4.4g7g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.5g4.3kcal0.2g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1632g1019kcal20.4g184.2g14.8g31.8g
Valittu annoskoko816g510kcal10.2g92.1g7.4g15.9g
Annoskoko puolitettuna408g255kcal5.1g46.1g3.7g8g
Arvot/100g100g62kcal1.3g11.3g0.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279920