Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino113g383kcal25.9g59.6g4.2g6.7g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g11g13kcal0.1g2.6g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl113g43kcal1.1g10.1g0g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Rypsiöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Basilika, tuore 7.5g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g94g230kcal16.9g0.6g17.8g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g188g38kcal1.1g6.2g0.6g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 263g34kcal2.9g2.6g0.5g3.2g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1632g1888kcal97.2g171g88.4g20.2g
Valittu annoskoko816g944kcal48.6g85.5g44.2g10.1g
Annoskoko puolitettuna408g472kcal24.3g42.8g22.1g5.1g
Arvot/100g100g116kcal6g10.5g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565