Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka280g853kcal27.1g170.5g5.6g41.9g
Puolukka 266g103kcal1.2g18.1g1.3g6.9g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 266g202kcal5g41.1g0.5g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1632g2315kcal66.6g459.4g14.8g103g
Valittu annoskoko816g1158kcal33.3g229.7g7.4g51.5g
Annoskoko puolitettuna408g579kcal16.7g114.9g3.7g25.8g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.2g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480