Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 58g216kcal10.8g6.4g12.7g17.8g
Sokeri 455g1847kcal0g454.5g0g0g
Siirappi 39g117kcal0g28.8g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 195g643kcal3.9g5.8g68.1g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 55g387kcal0.4g0.2g43.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15g58kcal0g14.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1632g6536kcal30.2g1020.4g248.8g35.6g
Valittu annoskoko816g3268kcal15.1g510.2g124.4g17.8g
Annoskoko puolitettuna408g1634kcal7.6g255.1g62.2g8.9g
Arvot/100g100g401kcal1.9g62.5g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297