Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)238g190kcal8.1g28.6g4.8g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 238g109kcal7.1g11.4g3.6g0g
Kananmuna kuoreton 157g224kcal19.6g0.5g16.1g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala143g457kcal21.4g84.3g3.7g14.3g
Ruokasuola jodioitu 6.7g0.2kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 4.8g8.4kcal0.2g1.8g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g29g211kcal0g0g23.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1632g2400kcal112.8g253.2g103.2g28.6g
Valittu annoskoko816g1200kcal56.4g126.6g51.6g14.3g
Annoskoko puolitettuna408g600kcal28.2g63.3g25.8g7.2g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979