Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 80g13kcal0.6g1.6g0.1g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g74g21kcal0.4g4.4g0.1g1.9g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g114g40kcal1.8g7.9g0.1g1.6g
Tonnikala vedessä, rainbow160g160kcal32g0.8g3.2g0g
Voi 114g828kcal1.4g0.5g92.8g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 40g125kcal3.3g23g1.2g4g
Vehnäjauho puolikarkea 148g509kcal15.1g103.9g1.8g5.2g
Leivinjauhe 5.7g10kcal0.3g2.2g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 15080g312kcal23.2g1.2g23.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1632g4034kcal156.2g291g245g28.6g
Valittu annoskoko816g2017kcal78.1g145.5g122.5g14.3g
Annoskoko puolitettuna408g1009kcal39.1g72.8g61.3g7.2g
Arvot/100g100g247kcal9.6g17.8g15g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310094