Bataatti-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli rasvassa pannulla.

Mausta.

Kuori bataatit ja leikkaa pienehköiksi suikaleiksi.

Laita tilavaan, laakeaan uunivuokaan jauheliha-sipuliseos, bataattisuikaleet, juustoraaste (säästä vähän raastetta pinnalle) ja raejuusto.

Sekoita, että ainekset ovat tasaisesti.

Vatkaa munat ja maito keskenään.

Mausta suolalla.

Kaada munamaito vuokaan.

Ripottele loppu juustoraaste pinnalle.

Kypsennä 200 asteessa ensin 30 min. Painele ruokaa lastalla, ettei pinta kuivu.

Paista vielä 20 - 30 min tai kunnes bataatit tuntuvat kypsiltä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2176 grammaa

Tanjizzz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Bataatti, kuorittu 272g220kcal4.3g45.8g0.1g8.2g
Sipuli (kuorittu)51g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 150g40kcal4.9g4.6g0g0g
Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki75g49kcal9.8g1.6g0.2g0g
Polar-juusto 15%56g146kcal17.4g0g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1632g1613kcal146.6g109.2g60.2g18.2g
Valittu annoskoko816g806kcal73.3g54.6g30.1g9.1g
Annoskoko puolitettuna408g403kcal36.7g27.3g15.1g4.6g
Arvot/100g100g99kcal9g6.7g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390814