Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 190g62kcal1.2g10.5g0.4g4.8g
Sokeri 109g440kcal0g108.4g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g76g267kcal1.3g68g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 165g207kcal18.2g0.4g14.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 153g524kcal15.6g107g1.8g5.3g
Grahamjauho 31g100kcal3.2g18.6g0.7g3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.6g31kcal0g7.6g0g0g
Leivinjauhe 6.1g11kcal0.3g2.3g0g0g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g18g61kcal1.5g11.2g0.3g3.5g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 61g432kcal0g0g48.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1632g4271kcal82.6g668g134g33.2g
Valittu annoskoko816g2136kcal41.3g334g67g16.6g
Annoskoko puolitettuna408g1068kcal20.7g167g33.5g8.3g
Arvot/100g100g262kcal5.1g40.9g8.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443604