Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 96g28kcal0.9g4.3g0.4g1.8g
Paprika keltainen 113g34kcal1.1g5.7g0.2g2.3g
Kesäkurpitsa zucchini 130g23kcal0.7g3.2g0.5g0.9g
Herkkusieni 56g9kcal1.2g0.2g0.2g0.8g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g225g383kcal42.8g0g22.5g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g56g147kcal16.9g1.1g8.4g0g
Kanaliemi laimennettu 141g14kcal0.4g0.6g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1634g1276kcal128g30.2g66.6g11.6g
Valittu annoskoko817g638kcal64g15.1g33.3g5.8g
Annoskoko puolitettuna408g319kcal32g7.6g16.7g2.9g
Arvot/100g100g78kcal7.8g1.8g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209837