Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka2795g8526kcal271.2g1705.2g55.9g419.3g
Puolukka 2662g1034kcal11.7g181g13.3g69.2g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2662g2017kcal49.8g410.5g5.3g26.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16320g23153kcal665.4g4593.4g149g1030.2g
Valittu annoskoko8160g11577kcal332.7g2296.7g74.5g515.1g
Annoskoko puolitettuna4080g5788kcal166.4g1148.4g37.3g257.6g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.1g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480