Hunajakermaviilikananpoikaa Special Al Meira

Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.

Laita n.20 g sitruunaoliiviöljyä pannulle ja kun pannu on kuuma, kuullota sipulit pyöritellen öljyssä.

Ruskista kananpojan fileepihvit ja leikkaa ruskistamisen jälkeen kahtia, jotta kypsyvät paremmin.

Laita n.20g vaaleaa maizenasuurustetta juomalasiin ja n.250g vettä, sekoita hyvin (kylmä vesi).

Lisää tämän jälkeen 200g valion kevyt kermaviiliä ja n.2 dl maitoa ja väännä levy kolmoselle.

Anna muhia ja kypsyä n.20-30 minuutin ajan ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 96g849kcal0g0g96g0g
Sipuli (kuorittu)758g205kcal9.9g36.4g1.5g12.9g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g106g391kcal1.1g88.7g3.2g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi hunajamarinadissa2880g3830kcal547.2g20.2g172.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 960g616kcal30.7g46.3g33.6g0.1g
Maito, Kevyt960g442kcal30.7g46.1g14.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16320g12664kcal1239.2g475.4g643g26g
Valittu annoskoko8160g6332kcal619.6g237.7g321.5g13g
Annoskoko puolitettuna4080g3166kcal309.8g118.9g160.8g6.5g
Arvot/100g100g78kcal7.6g2.9g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159636