Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g1598g5595kcal204.6g1114.1g30.4g51.1g
Paistijauheliha 10%1598g2717kcal319.7g0g159.8g0g
Vesi3197g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g799g224kcal4.8g47.6g1.6g20g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%599g1019kcal41.4g8.4g89.9g12g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala88g246kcal17.6g4.4g17.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16320g19753kcal1183.4g2375.8g599.8g175.8g
Valittu annoskoko8160g9876kcal591.7g1187.9g299.9g87.9g
Annoskoko puolitettuna4080g4938kcal295.9g594g150g44g
Arvot/100g100g121kcal7.3g14.6g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177145