Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4267g7083kcal810.7g0g426.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1067g684kcal34.1g51.4g37.3g0.1g
Kananmuna kuoreton 293g418kcal36.7g0.9g30.1g0g
Korppujauho 133g488kcal14g99.9g1.4g7.1g
Sipuli (kuorittu)373g101kcal4.9g17.9g0.7g6.3g
Pekoni atria907g3173kcal136g0g272g0g
Porkkana 1040g340kcal6.4g57.8g2.1g26.5g
Hunaja 80g264kcal0.4g64.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16320g25104kcal2086.4g585g1540.6g80g
Valittu annoskoko8160g12552kcal1043.2g292.5g770.3g40g
Annoskoko puolitettuna4080g6276kcal521.6g146.3g385.2g20g
Arvot/100g100g154kcal12.8g3.6g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219731