Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 4800g3654kcal90.2g744g9.6g48g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Palvikinkku HK 3%480g480kcal86.4g2.4g14.4g0g
Paprika punainen 600g176kcal5.6g27g2.4g11.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl240g2160kcal0g0g240g0g
Atria kevyt Perhenakki1440g2304kcal138.2g108g139.7g24.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16320g17872kcal656.4g1820.4g814.6g188.2g
Valittu annoskoko8160g8936kcal328.2g910.2g407.3g94.1g
Annoskoko puolitettuna4080g4468kcal164.1g455.1g203.7g47.1g
Arvot/100g100g110kcal4g11.2g5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228055