Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)800g680kcal8g28g56g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g2800g476kcal44.8g61.6g5.6g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl4000g1200kcal184g76g12g64g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl80g720kcal0g0g80g0g
Sipuli (kuorittu)440g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16320g6476kcal491.4g386.4g309.4g144.6g
Valittu annoskoko8160g3238kcal245.7g193.2g154.7g72.3g
Annoskoko puolitettuna4080g1619kcal122.9g96.6g77.4g36.2g
Arvot/100g100g40kcal3g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268207