Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 959g3161kcal96.7g556.4g33.6g110.2g
Rusina 300g876kcal8.4g180g1.5g29.1g
Aprikoosi, kuivattu 240g527kcal12.4g104g1g17.5g
Auringonkukansiemen 240g1423kcal55.1g30.2g118.6g14.4g
Mantelilastu (A la meira)180g1078kcal43.1g11.9g97.1g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g120g427kcal0.4g106.6g1g5.5g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g120g344kcal4g81.5g0.2g10.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g12g44kcal0.4g9.5g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 5991g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16320g15758kcal441g2160.2g506.8g373.8g
Valittu annoskoko8160g7879kcal220.5g1080.1g253.4g186.9g
Annoskoko puolitettuna4080g3940kcal110.3g540.1g126.7g93.5g
Arvot/100g100g97kcal2.7g13.2g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270997