BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)6656g12646kcal998.4g53.2g931.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka666g546kcal22.6g126.5g6.7g6.7g
Soijakastike 466g281kcal24.1g44.3g0.4g0g
Hunaja 266g879kcal1.3g215.1g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu107g111kcal8.4g17.4g0.6g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16320g28926kcal2109.6g913g1879g17.8g
Valittu annoskoko8160g14463kcal1054.8g456.5g939.5g8.9g
Annoskoko puolitettuna4080g7232kcal527.4g228.3g469.8g4.5g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.6g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325811