Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g6400g9152kcal1280g0g448g0g
Kananmuna kuoreton 960g1369kcal120g2.9g98.4g0g
Lanttu 800g231kcal8g36.8g2.4g14.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16320g21504kcal2816g79.4g1097.6g28.8g
Valittu annoskoko8160g10752kcal1408g39.7g548.8g14.4g
Annoskoko puolitettuna4080g5376kcal704g19.9g274.4g7.2g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375893