Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g4000g960kcal48g136g8g84g
Porkkana, keskikokoinen 65g2400g672kcal14.4g142.8g4.8g60g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g120g1080kcal0g0g120g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g1600g1920kcal51.2g72g160g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16320g9264kcal227.2g701.6g585.6g288g
Valittu annoskoko8160g4632kcal113.6g350.8g292.8g144g
Annoskoko puolitettuna4080g2316kcal56.8g175.4g146.4g72g
Arvot/100g100g57kcal1.4g4.3g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388208