Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2198g5002kcal417.7g0g373.7g0g
Tomaattimurska 5329g1567kcal29.8g282.4g10.7g101.3g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g67g446kcal0.3g0.3g49.3g0g
Sokeri 33g135kcal0g33.3g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g533g1492kcal101.3g0g117.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16320g17284kcal1098.2g632g1101.8g202.6g
Valittu annoskoko8160g8642kcal549.1g316g550.9g101.3g
Annoskoko puolitettuna4080g4321kcal274.6g158g275.5g50.7g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437425