Äyriäispaella (Pirkka)

1. Sulata äyriäissekoitus pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta hyvin.

2. Hienonna sipuli ja valkosipulit.

Suikaloi paprika.

Kuutioi chorizo pieniksi kuutioiksi.

Kuumenna pannulla rasva ja kuullota sipuleita siinä hetki.

Lisää pannulle chorizo ja riisit.

Jatka kuullottamista, kunnes riisi muuttuu läpikuultavaksi.

3. Lisää pannulle kiehuva vesi ja mausteet.

Hauduta kannen alla noin 17 minuuttia, kunnes riisi on lähes kypsää.

4. Lisää joukkoon suikaloitu paprika ja hauduta pari minuuttia.

Sekoita paellaan valutettu äyriäissekoitus.

Kuumenna ja hauduta vielä 3-5 minuuttia.

Koristele paella tuoreella persiljalla ja sitruunalohkoilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Akalliop
AineksetMääräEnergiaPHRK
Äyriäissekoitus (Pirkka), annos 350g3496g3146kcal594.3g122.4g52.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g70g73kcal5.5g11.4g0.4g1.4g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g100g899kcal0g0g99.9g0g
Paprika punainen 1798g526kcal16.9g80.9g7.2g34.2g
Chorizo makkara (Pirkka), annos 100g999g3516kcal199.8g5g299.6g0g
Riisi tumma 1698g5925kcal118.9g1222.5g39.1g67.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16320g28170kcal1870.8g2884.4g997.2g207g
Valittu annoskoko8160g14085kcal935.4g1442.2g498.6g103.5g
Annoskoko puolitettuna4080g7042kcal467.7g721.1g249.3g51.8g
Arvot/100g100g173kcal11.5g17.7g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=450619