Banaanikakku

Tähän kakkuun käy parhaiten ylikypsät banaanit ;)

Sekoita pehmeään rasvaan sokeri ja lisää kananmuna.

Sekoita hyvin.

Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää jauhoseos rasva-sokeri-munaseokseen.

Sekoita tasaiseksi ja painele rengasvuoan pohjalle.

Nosta taikinaa myös ylös reunoille.

Murskaa banaanit haarukalla ja sekoita niihin kermaviili, kananmuna ja vaniljasokeri.

Soseuta punaherukat (puolukatkin käy) ja levitä ne kakkupohjalle.

Kaada kermaviili-banaaniseos päälle.

Ripottele päällimmäiseksi mantelirouhetta.

Paista kakkua 200 asteessa noin puoli tuntia.

Anna seistä vuoassa jonkin aikaa ennen kuin siirrät sen tarjoiluvadille.

Alkuperäinen ohje on kotikokki.

net sivulta jota olen hiukan keventännyt :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Peikkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 402g504kcal44.2g1g36.2g0g
Leivinjauhe 34g59kcal1.7g12.7g0g0.2g
Punaherukka 669g379kcal9.6g50.2g2.7g33.5g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%1339g803kcal42.8g95.1g26.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 402g504kcal44.2g1g36.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g27g107kcal0g26.5g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 837g4494kcal7.5g5.9g502.1g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g2477g2081kcal27.2g453.3g9.9g44.6g
Fariinisokeri469g1902kcal0g468.1g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl201g1161kcal42.4g10.6g101.4g23.3g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)1305g4177kcal180.1g757.1g41.8g163.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16320g32343kcal799.4g3763g1514.2g529.6g
Valittu annoskoko8160g16172kcal399.7g1881.5g757.1g264.8g
Annoskoko puolitettuna4080g8086kcal199.9g940.8g378.6g132.4g
Arvot/100g100g198kcal4.9g23.1g9.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65218