Lihapata

Paista paistisuikaleet öljyssä pintaruskeiksi.

Kaikki ainekset uunipataan.

Vettä maun mukaan.

Mausteiksi fondia, (laakerinlehti) ja paaaljon eri pippureita kokonaisina tai murskattuina.

Syödään sellaisenaan, tai perunan/riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g800g224kcal4.8g47.6g1.6g20g
Selleri, annos 50g800g112kcal8g24g0g0g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Paprika, punainen800g206kcal7.2g36.8g3.2g16g
Herkkusieni 920g146kcal19.3g2.8g3g13.8g
Hillosipuli, Rainbow600g210kcal5.4g42g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g60g540kcal0g0g60g0g
Naudan sisäpaistisuikale, Atria3200g3520kcal672g0g80g0g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g60g33kcal3g4.8g0.3g0g
Häränlihafondi (Touch of taste), annos 15g60g36kcal3.3g5.1g0.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g60g45kcal4.5g5.7g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16320g10576kcal1475.8g414.4g300.6g126.8g
Valittu annoskoko8160g5288kcal737.9g207.2g150.3g63.4g
Annoskoko puolitettuna4080g2644kcal369g103.6g75.2g31.7g
Arvot/100g100g65kcal9g2.5g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87604