Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi146g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g294g176kcal4.4g38.2g0.3g2.6g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g15g13kcal0.4g0.5g1g0.1g
Purjoviipaleet rainbow 200g58g12kcal0.8g1.8g0g0g
Seiti x-tra233g187kcal39.7g2.3g2.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g13g96kcal0.1g0.1g10.5g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g58g198kcal1.2g1.8g20.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1634g1364kcal93.2g89.4g69g5.4g
Valittu annoskoko817g682kcal46.6g44.7g34.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna409g341kcal23.3g22.4g17.3g1.4g
Arvot/100g100g83kcal5.7g5.5g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431842