Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty375g525kcal19.3g104.8g2.5g12.7g
Chorizo makkara, annos 100g250g650kcal27.5g12.5g55g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)156g31kcal0.9g5.5g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g6.2g6kcal0.1g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1635g2594kcal96.4g250.4g133.4g26.2g
Valittu annoskoko817g1297kcal48.2g125.2g66.7g13.1g
Annoskoko puolitettuna409g649kcal24.1g62.6g33.4g6.6g
Arvot/100g100g159kcal5.9g15.3g8.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422332