Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g6476g9326kcal1424.8g0g388.6g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola722g1155kcal57.7g28.9g93.8g0g
Sipuli (kuorittu)253g68kcal3.3g12.1g0.5g4.3g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g722g2453kcal101g0g223.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16344g26004kcal3173.6g82g1413.2g8.6g
Valittu annoskoko8172g13002kcal1586.8g41g706.6g4.3g
Annoskoko puolitettuna4086g6501kcal793.4g20.5g353.3g2.2g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218955