Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi167g350kcal14.2g63.4g5g45.1g
Vesi, vesijohtovesi 4510g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2255g1717kcal42.4g349.5g4.5g22.5g
Hirvenjauheliha oma saalis1128g1263kcal248g0g33.8g0g
Rypsiöljy 113g997kcal0g0g112.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16344g8654kcal609.2g825.8g312g135.2g
Valittu annoskoko8172g4327kcal304.6g412.9g156g67.6g
Annoskoko puolitettuna4086g2164kcal152.3g206.5g78g33.8g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5.1g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221467