Lihamureke

Valmistukseen kuluva aika: alle 1 tunti.

1. Sekoita purkki kermaviiliä, pussi sipulikeittojauhetta, 2 kananmunaa ja 4 kynttä valkosipulia puristettuna.

2. Lisää jauheliha sekä raastettu porkkana ja sekoita.

Lisää halutessasi mustapippuria ja muita mausteita.

Suolaa ei tarvitse lisätä, koska sipulikeitto on hyvin suolaista.

3. Muotoile pötkö uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes mureke on kypsä.

VINKKI: voit laittaa lisukkeeksi uunivuokaan murekkeen reunoille esim.

porkkanaa ja herneitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3600g5976kcal684g0g360g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)1800g1170kcal57.6g86.4g63g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g468g1498kcal42.1g243.4g28.1g42.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1170g328kcal7g69.6g2.3g29.2g
Kananmuna kuoreton 990g1412kcal123.8g3g101.5g0g
Valkosipuli 144g156kcal11.4g23.5g0.9g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16344g21079kcal1851.8g851.8g1111.6g148.6g
Valittu annoskoko8172g10539kcal925.9g425.9g555.8g74.3g
Annoskoko puolitettuna4086g5270kcal463g213g277.9g37.2g
Arvot/100g100g129kcal11.3g5.2g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272675