Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2404g5322kcal420.6g0g408.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 4206g759kcal23.6g105.2g16.8g29.4g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss240g805kcal52.9g0.2g67.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1202g3967kcal24g36.1g420.6g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g120g462kcal39.7g0g33.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16344g22631kcal1121.6g283g1893.8g58.8g
Valittu annoskoko8172g11316kcal560.8g141.5g946.9g29.4g
Annoskoko puolitettuna4086g5658kcal280.4g70.8g473.5g14.7g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275134