RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 4505g4843kcal858.6g0g153.2g0g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 18g51kcal1.9g7.6g0.4g4.7g
Tilli, tuore 901g270kcal33.2g8.1g7.2g18.9g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 451g97kcal1.4g7.2g0g0.5g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 1802g2943kcal48.7g48.7g270.3g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g451g1203kcal38.3g230.7g4.5g60.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16344g18814kcal1964.2g604.6g871.2g169g
Valittu annoskoko8172g9407kcal982.1g302.3g435.6g84.5g
Annoskoko puolitettuna4086g4704kcal491.1g151.2g217.8g42.3g
Arvot/100g100g115kcal12g3.7g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428489