Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3428g960kcal20.6g203.9g6.9g85.7g
Kesäkurpitsa2405g409kcal9.6g60.1g14.4g16.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1624g2695kcal308.5g0g162.4g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g36g325kcal0g0g36.1g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 30g91kcal0g22.3g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g30g0.9kcal0g0.3g0.3g0g
Vesi601g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16344g8960kcal677.4g573.2g440.2g205g
Valittu annoskoko8172g4480kcal338.7g286.6g220.1g102.5g
Annoskoko puolitettuna4086g2240kcal169.4g143.3g110.1g51.3g
Arvot/100g100g55kcal4.1g3.5g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462515