Juustokakku (kevyt)

Murenna keksit.

Mausta Hermesetajauhella (3 rkl) ja inkiväärillä.

Lisää rahka, sulata rasva ja lisää murujen joukkoon.

Nypi tasaiseksi taikinaksi.

Painele seos irtoreunaiseen vuokaan, jonka pohjalle on laitettu leivinpaperi.

Seos ei saa nousta reunoille.

Sekoita tuorejuustoon makeutusaine(2,5 dl), vaniljasokeri sekä sitruunan mehu ja kuoriraaste.

Sekoita joukkoon munat yksitellen.

Kaada juustotäyte vuokaan, keksipohjan päälle ja paista kakkua 175 asteisessa uunissa keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Pyöräytä veitsellä vuoan ympäri, reunan ja kakun välistä.

Irrota vuoan reunat varovaisesti ja laita kakku viileään jäähtymään.

Koristele jäähtynyt kakku marjoilla tai hedelmillä ja tarjoa.

Marjoja tai hedelmiä ei ole tässä laskettu mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Isosisko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa3490g3490kcal383.9g104.7g174.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g28g112kcal0g27.6g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml349g73kcal28.3g0g1g0.3g
Välipalakeksi, digestive 1885g8059kcal122.1g1112.7g344g62.8g
Maitorahka, milbona (500g)314g214kcal38.3g12.3g0.6g0g
Margariini 80% keskiarvo314g2230kcal0.9g0.6g251.3g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g9g33kcal0.3g7.2g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 1536g2191kcal192g4.6g157.4g0g
Hermesetasjauhe, annos 1g209g605kcal2.5g117.3g0g83.8g
Hermesetas-jauhe42g121kcal0.5g23.5g0g16.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16352g34254kcal1537.6g2821g1858.2g327.4g
Valittu annoskoko8176g17127kcal768.8g1410.5g929.1g163.7g
Annoskoko puolitettuna4088g8564kcal384.4g705.3g464.6g81.9g
Arvot/100g100g210kcal9.4g17.3g11.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111500