Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g3738g6354kcal710.1g0g373.8g0g
Kesäkurpitsa, tuore1121g191kcal6.7g28g4.5g7.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g561g157kcal3.4g33.4g1.1g14g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g2336g584kcal35g105.1g7g0g
Kuohukerma,valio,2dl421g1430kcal8.4g12.6g147.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16352g17430kcal1527.2g358.2g1067.2g43.6g
Valittu annoskoko8176g8715kcal763.6g179.1g533.6g21.8g
Annoskoko puolitettuna4088g4358kcal381.8g89.6g266.8g10.9g
Arvot/100g100g107kcal9.3g2.2g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187822